spontana kvällar/nätter är de bästa

May 21, 2009 i PERSONAL,

Vid tio igår kväll bestämmer sig jag, Emmy och Challe för att dra på treornas s k studentfest. Det började med en hejdundrande förfest hos Bert. Därefter gick vi till giflokalen, där festen hölls. Ja det var väl helt okej där, med intressanta samtal och någon jävel som inte kunde lyssna på en låt mer än tio sekunder, suck.

Senare, runt 02.30, så går en grupp människor till Calle för att ha lite efterfest och häng. Där pratades det disney, vem som är den snyggaste prinsen som t ex osv. Jakob hade med sig en hits for kids-skiva, som vi lyssnade på resten av kvällen. Varför han nu har sådant i väskan. Att han alltid ska han ha något konstigt föremål med sig, som senare blir till god användning. Han har ett sjätte sinne!

Runt fyra, halv fem, går en liten grupp ur gruppen som varit hos Calle ner till hamnen för att se soluppgången. Vilket tog en jävla tid. I Laris fall var det mer spännande att se sniglens(som var på vägen)  val om vart den ska föras denna dag.  Den vände varannan minut, så det blev svårt att lista ut vart den var påväg. Sedan vandrade alla hem till sitt vid fem, och där slutade kvällen/natten, öh ja. Fett kul, och fett spontant!

Nu laddar jag BLUESEN imorgon, FEST!

/puss

comment

Comment the post here
will not be published
LOTTA SANDEBÄCK - 23 - STOCKHOLM

ABOUT CLOTHES - FILMS - MY LIFE - AND OF COURSE, SOME MEANINGLESS STUFF

Follow on Bloglovin Follow me with bloglovin'